Ravotten bij Hein!

Ravotten bij Hein

Vier je kinderfeestje. Stoer en uitdagend.

Op Eiland van Hein vind je Ravotten Eiland met Kamp Hein. Een plek voor plezier, avontuur, ontdekking, samenwerken en grenzen verleggen voor kinderen in de leeftijd 7 t/m 12 jaar.

Ravotten

Ravotten is uitstekend geschikt voor een kinderfeestje, schooluitstapje of verenigingsuitje! Bekijk onze spannende thema's hieronder (klik op de afbeelding) en reserveer eenvoudig online.

Tessa is de activiteitenbegeleidster van Ravotten bij Hein en bezorgt uw kind(eren) een 2,5 uur durend avontuur in de buitenlucht. Daarvoor of daarna kunnen de kinderen ook nog even genieten in Heins Speeltuin.

Alle partijtjes zijn inclusief onbeperkt limonade, broodjes knakworst en marshmellows!

Ravotten kan vanaf € 195,- (t/m 10 kinderen) Minimaal 5 kinderen en 1 ouder per groep. Bij groepen groter dan 10 kinderen vragen wij € 10,- meerprijs per kind.

Het ravotten seizoen eindigt op zaterdag 26 oktober.

Ravotten foto's
Piraten van Hein
Kids Survival
Zipline + pizza
Ravotten en pizza bakken
Heins Zipline
Expeditie Hein

Ravotten bij Hein bevindt zich op de linkerzijde van het eiland. Klik op de plattegrond voor een vergroting.

Plattegrond

Je vindt Ravotten bij Hein ook op Kidsproof!

Mark Vis

Gezellig team uitje gehad met de MO13 van Hertha. Ze hebben het heel leuk gehad en wij als leiders ook. Aanrader!

Desiree

We hebben het partijtje van onze dochter gebied op eiland van Hein. Fantastisch! Echt een aanrader: super goed geregeld, het aardige mensen en.. volledig ontzorgd. We kregen ook van ouders van ouders terug dat hun kinderen het geweldig hadden gevonden, en bij het ophalen zei menig ouder verwonderd dat ze deze leuke plek helemaal niet kenden.
Het was een fantastische dag - echt voor herhaling vatbaar!

Marrigje

Onze tweeling dochters werden afgelopen zomer 9 jaar en hebben bij Eiland van Hein met hun vriendinnen een survival feestje gevierd! Het was echt een topdag, waar nog steeds door vriendinnen over gesproken wordt. Er was enthousiaste begeleiding, heel veel verschillende activiteiten op een leuk parcours, en na afloop een lekker broodje knakworst boven het kampvuur gebakken. Je wordt er wel vies van, goed om daar rekening mee te houden 😄

Janneke Spitsbaard

Heerlijk kinderfeest gehad voor mijn zoon die 11 werd! Prachtig plekje, mooi gelegen aan het water, expeditie gedaan en de zipline getest! Daarna kampvuurtje met broodjes knak zelf roosteren, daar heeft m’n zoon het nog steeds over, hoe lekker die broodjes waren! Super cool feestje… Jullie hebben het goed georganiseerd daar en doen het ontzettend leuk, heel gastvrij!

Groep 8 De Wegwijzer Kockengen

Er is genoeg te doen op het Eiland van Hein! De kinderen hebben zich heel goed vermaakt en veel plezier gehad! Erg leuk ook om daarna broodjes te bakken bij het kampvuur. Al met al een geslaagde middag!

Gepke van Oosterom

Suoer leuk kinderfeestje gehad bij het Eiland van Hein! Wat een avontuur! Als volwassene wel even in het water gevallen over de loopbrug die toch meer voor kinderen bedoeld was, het leek zo gemakkelijk ;-)! Met kampvuur en marshmallows, uitdagende spellen, klimmen en zwemmen was het totaal een hele belevenis! Prachtige locatie en faciliteiten, ik kan een buitenfeestje bij Eiland van Hein van harte aanbevelen!

Jeroen

Wat hebben onze kinderen genoten van het ravotten! Het feesje was een groot succes, met heel veel lol en uitdagende oefeningen. De begeleiders waren heel leuk voor de kinderen en maakten er een echt feestje van. Als je een super leuk feestje wil, dan raad ik Eiland van Hein zeer zeker aan!

Rik van Wijk

Leuke en vriendelijke begeleiding. De kids hebben een heerlijke middag gehad, waarbij het broodjes bakken en marshmallows roosteren een mooie afsluiting was.

Zeer geslaagd kinderfeestje!!